Hoofdvlees met appel, witlof, ham en mosterdvinaigrette

Allergenen
Eieren , Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Mosterdvinaigrette:
-
Meng de mayonaise met de witte wijnazijn en de graantjesmosterd. Kruid bij met zout.
-
Snij de appel in lange stukjes en besprenkel met citroensap tegen het verkleuren.
-
Pluk de blaadjes van het witlof en snij in stukken.
-
Kruid het witlof met peper en zout en een scheutje olijfolie.
-
Schik het hoofdvlees op een bord.
-
Werk af met appel, witlof, bieslook en mosterdvinaigrette.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten