Allergenen
Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe het ei met de mosterd en het citroensap in een smalle, hoge maatbeker. Voeg de olie toe.
-
Zet de mixer op de bodem van de maatbeker en start met mixen. Trek de mixer rustig naar boven, tot alle olie is opgenomen in de mayonaise. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Werk af met gesnipperde bieslook en een fijngesneden sjalot of lente-ui.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven