Eieren , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat de rozijnen wellen in rum.
-
Schil de appels, verwijder het klokhuis en snij in plakjes.
-
Splits de eieren. Klop de dooiers los met de suiker, de vanillesuiker en een snuifje zout.
-
Voeg de gezeefde bloem en het bakpoeder toe.
-
Roer de melk er langzaam door en klop goed tot een glad beslag. Schep de rozijnen erdoor.
-
Klop de eiwitten stijf en spatel voorzichtig door het beslag.
-
Verhit 2 el boter in een koekenpan en bak ¼ van het beslag.
-
Laat bakken op een matig vuur, tot de onderkant begint te kleuren.
-
Draai de koek om en laat ook de andere zijde lichtbruin bakken.
-
Breek de pannenkoek met een vork in stukken. Voeg wat extra boter toe en ¼ van de appelplakjes bestrooid met kaneel. Roerbak voorzichtig 5 min.
-
Bak het overige deeg op dezelfde manier.
-
Verdeel over borden en bestrooi met bloemsuiker.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven