Kalkoen met bospaddenstoelen, zoete aardappelzalf en broccoli
Kookgerei
Friteuse (1)
Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Een perfecte barbecue vraagt om perfecte timing. Ontdek alle tips & tricks!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Schik de kalkoen op een bakplaat en zet in de oven tot een kerntemperatuur van 72°C. Bedruip regelmatig met het vrijgekomen vocht.
-
Schil de zoete aardappelen, snij in stukken en kook gaar. Pureer en breng op smaak met boter, peper en zout. Hou warm.
-
Blancheer de broccoliroosjes beetgaar en hou warm.
-
Haal het vlees uit de oven, dek af met aluminiumfolie en laat 5 min rusten.
-
Roerbak de paddenstoelenmix in hete boter, kruid met peper en zout.
-
Frituur de kroketten.
-
Snij het vlees in plakken en schik op een serveerschaal. Werk af met zoete aardappelzalf, roosjes broccoli en wat champignonmix. Serveer met feestkroketjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders