Allergenen

Eieren , Vis , Gluten , Lactose , Melk , Mosterd , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de ui en snipper in halve ringen. Pel de look en snipper fijn.

  2. Verhit wat boter in een pot en bak het stoofvlees bruin. Roer de uien en look erdoor. Laat glazig bakken. Bestrooi met bloem en roer goed om.

  3. Bevochtig met de kippenbouillon. Voeg tijm en laurier toe. Laat 1 u rustig sudderen onder deksel.

  4. Bak de champignons goudbruin in wat boter. Blus met de room en breng aan de kook. Voeg bij het stoofvlees en laat 5 min sudderen. Kruid met zwarte peper en zout.

  5. Hak de peterselie fijn en werk het stoofvlees ermee af.

  6. Salade:
  7. Was en scheur de sla in stukken. Snij de komkommer in schijfjes. Pel de rode ui en snipper flinterdun. Snipper de bieslook fijn.

  8. Meng de yoghurt met de azijn, mosterd, honing en ½ van de bieslook. Kruid met zwarte peper en zout.

  9. Roer de komkommer door de sla. Lepel de dressing erdoor. Werk af met de rode ui en nog wat bieslook.

  10. Bak de frietjes volgens de bereidingswijze op de verpakking. Kruid met zout en laat uitlekken op keukenpapier.

  11. Serveer het kalkoenstoofvlees met de frietjes en salade.