Kastanjetaart

Eieren , Gluten , Lactose , Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Smelt de donkere chocolade op een lage stand in de microgolf. Laat de boter zacht worden.
-
Doe de suiker en de eieren in een grote kom en meng goed. Meng de zachte boter eronder.
-
Roer de bloem en het amandelpoeder erdoor.
-
Hak twee derde van de kastanjes. Voeg de gesmolten chocolade en gehakte kastanjes toe aan het beslag.
-
Giet het beslag in een bakvorm en bak 20 à 25 min in de voorverwarmde oven.
-
Werk af met de rest van de gekookte kastanjes en rasp wat pure chocolade erover.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders