Allergenen
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Vul een shaker met 30 ml bourbon en 20 ml amaretto.
-
Voeg 15 ml limoensap en 30 ml veenbessensap toe.
-
Schud de shaker stevig en giet in een glas met ijsblokjes.
-
Vul verder aan met 100 ml Double Dutch Cranberry & Ginger tonic.
-
Werk af met een schijfje citroen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven