Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel het sjalotje en snipper fijn. Pluk de dragonblaadjes en snij fijn.
-
Pel de eieren en plet ze fijn met een vork. Schep de mayonaise en fijngesneden peterselie, bieslook, dragon en sjalot erdoor.
-
Hak de augurkjes en uitgelekte kappertjes fijn. Schep ze door de tartaar. Breng op smaak met versgemalen peper en zeezout.
-
Zet in de koelkast tot gebruik.
-
Bereid de kibbeling in de oven of friteuse. Vraag aan mama of papa om te helpen of een oogje in het zeil te houden!
-
Serveer de gebakken kibbeling als fingerfood met de tartaarsaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven