Kibbeling met tartaarsaus

4Vis30minPrint
Ingrediënten
  • 1 pakje kibbeling
  • 2 hardgekookte Spar eieren
  • 6 Boni Selection fijne augurkjes op azijn
  • 3 el Boni Selection mayonaise
  • 1 el Boni Selection kappertjes
  • 2 el Spar gehakte peterselie
  • 2 el Spar fijngesneden bieslook
  • 1 el dragonblaadjes
  • 1 sjalot
Recept
  1. Pel het sjalotje en snipper fijn. Pluk de dragonblaadjes en snij fijn.
  2. Pel de eieren en plet ze fijn met een vork. Schep de mayonaise en fijngesneden peterselie, bieslook, dragon en sjalot erdoor.
  3. Hak de augurkjes en uitgelekte kappertjes fijn. Schep ze door de tartaar. Breng op smaak met versgemalen peper en zeezout.
  4. Zet in de koelkast tot gebruik.
  5. Bereid de kibbeling in de oven of friteuse. Vraag aan mama of papa om te helpen of een oogje in het zeil te houden!
  6. Serveer de gebakken kibbeling als fingerfood met de tartaarsaus.
< naar recepten