Kibbeling met tartaarsaus PT30M 4 porties 3 el Boni mayonaise 1 pakje kibbeling 1 eetlepel dragon 2 eetlepels Spar gehakte peterselie 1 el Boni Selection kappertjes 2 el Spar fijngesneden bieslook 2 hardgekookte Spar eieren 6 Boni Selection fijne augurkjes op azijn 1 sjalot

Kibbeling met tartaarsaus

ee637a6c8eba1428f6a990b65c867ba25c2b8b3831402deae4e11571dca7f786.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel het sjalotje en snipper fijn. Pluk de dragonblaadjes en snij fijn.

  2. Pel de eieren en plet ze fijn met een vork. Schep de mayonaise en fijngesneden peterselie, bieslook, dragon en sjalot erdoor.

  3. Hak de augurkjes en uitgelekte kappertjes fijn. Schep ze door de tartaar. Breng op smaak met versgemalen peper en zeezout.

  4. Zet in de koelkast tot gebruik.

  5. Bereid de kibbeling in de oven of friteuse. Vraag aan mama of papa om te helpen of een oogje in het zeil te houden!

  6. Serveer de gebakken kibbeling als fingerfood met de tartaarsaus.