Allergenen
Eieren en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat de kikkererwten uitlekken.
-
Doe alle ingrediënten behalve de arachideolie in de keukenrobot. Hak en meng tot een dik beslag.
-
Verwarm de arachideolie en lepel telkens 1 el beslag in de hete olie.
-
Bak de falafels aan beide kanten goudbruin.
-
Besprenkel net voor het opdienen met citroensap.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven