Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pers de sinaasappel.
-
Dop de glazen eerst in het sinaasappelsap en daarna in de gekleurde bolletjes.
-
Verdeel het gesneden fruit over de 4 glazen en voeg wat ijsblokjes toe.
-
Giet 20 ml sinaasappelsap in elk glas.
-
Vul aan met het sprankelend appel-aardbeisap.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven