Kokoscake PT45M 10 porties 225 g suiker 225 g Spar boter op kamertemperatuur 225 g zelfrijzende bloem 4 grote Spar eieren 1 kl bakpoeder 40 ml oranjebloesemwater 1 buisje vanille-extract 50 ml Boni melk 200 g gemalen k 200 g Boni abrikozenconfituur

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Klop de boter met de suiker romig en klop de eieren er vervolgens stuk per stuk door.

  3. Zeef de bloem en het bakpoeder. Spatel met een snuifje zout, de melk, het oranjebloesemwater (20 ml) en het vanilleextract door het beslag.

  4. Bekleed de bakvorm met bakpapier en giet het beslag erin.

  5. Bak goudbruin en gaar in 30 min.

  6. Topping:

    verwarm de confituur met het oranjebloesemwater (20ml).

  7. Bestrijk de cake gelijkmatig met confituur wanneer die net uit de oven komt en laat intrekken. Bestrooi met geraspte kokos.