Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Maak een suikersiroop met alle ingrediënten behalve de kokosmelk. Kook hiervoor het water met de suiker, de gember, het pikant pepertje en het citroengras op tot de suiker gesmolten is.
-
Laat afkoelen. Zet in de koelkast en laat 1 nachtje trekken.
-
Haal de aromaten uit de suikersiroop.
-
Doe de kokosmelk in een kom en voeg suikersiroop toe naar smaak. Let op dat het niet te zoet wordt.
-
Verfris het geheel met limoensap.
-
Giet in de ijsmachine en laat draaien tot ijs.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven