Komkommermargarita PT15M 5 porties 60 ml triple sec 120 ml tequila 300 g geschilde komkommer 3 kl agavesiroop 120 ml vers limoensap ijsblokje 1 limoen zout

Komkommermargarita

cd89cb423087a7679cfa7df373a93acea157cf5af8cf3a90b14b55df0f44b0c9.jpg

Allergenen

zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de komkommer in stukken en doe samen met de agavesiroop, de tequila, de triple sec en het limoensap in de blender. Mix zo fijn mogelijk en zet in de koelkast.

  2. Snij 5 fijne plakjes van de limoen en gebruik de rest van de limoen om de rand van de glazen mee in te wrijven.

  3. Strooi wat zout op een bordje en druk de rand van de glazen erin. Laat de zoutrand opdrogen.

  4. Verdeel de gekoelde margarita over de glazen.

  5. Doe in elk glas een ijsblok en garneer met plakjes limoen.