Koude rijstsalade met kruidenomelet

Koude rijstsalade met kruidenomelet

Allergenen

Eieren en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kook de rijst in 20 min gaar in gezouten water. Laat de rijst afkoelen.

  2. Klop de eieren los met de Philadelphia, peper en zout. Pluk de peterselie en hak met de bieslook fijn. Meng onder de eieren. Bak de eieren tot een omelet en laat afkoelen.

  3. Giet alle groenten uit blik af en spoel kort. Meng de groenten onder de rijst.

  4. Was de tomaat, snij in 4 en verwijder de zaadjes. Snij in kleine stukjes en voeg deze toe aan de rijst.

  5. Was de radijsjes en de appel, snij alles fijn en voeg ook toe aan de rijst.

  6. Snij de jonge kaas en de omelet in kleine stukjes en meng onder de rijst.

  7. Neem de dressing mee op de picknick en meng pas net voor het serveren onder de rijstsalade.