Kroepoek met tonijntartaar
Kookgerei
Spuitzak (1)
Schaaldieren , Eieren , Vis en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Steek de vis minstens 1 u in de diepvries, dat snijdt makkelijker.
-
Meng 4 el mayonaise, 8 cm wasabi en limoensap / verpakking tonijn, doe in een spuitzakje en leg dat in de koelkast.
-
Haal de vis uit de diepvriezer, snij eerst in reepjes en dan in kleine blokjes. Meng goed met peper, zout, limoensap, een deel van de zeste en olijfolie.
-
Schik de kroepoek op een schotel en verdeel de tartaar erover. Werk af met wasbimayonaise en limoenzeste. Snipper er ook wat nori over.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders