Allergenen

Schaaldieren , Eieren , Vis en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Steek de vis minstens 1 u in de diepvries, dat snijdt makkelijker.

  2. 3266afb8ec26c529002a7a74f3c645c6ce06f5c183a493ef19d9a0148dcf8b2a.jpg 2d54032e61a3af2417735f32de403270dcb7320446177a599f60c938b871fa53.jpg

    Meng 4 el mayonaise, 8 cm wasabi en limoensap / verpakking tonijn, doe in een spuitzakje en leg dat in de koelkast.

  3. 0cc350b6af4351b0ab89881e40cf58a3031071e5f63a34e1275bb863c6c0b51e.jpg e62a233ac6246a3e8041ec71bc64c234a0ed3690a4f31034ea62c16907c286a1.jpg

    Haal de vis uit de diepvriezer, snij eerst in reepjes en dan in kleine blokjes. Meng goed met peper, zout, limoensap, een deel van de zeste en olijfolie.

  4. 4d9a90a1d8cf75b5cf95f63632603f5e09012ae32b6b84ba5c36a81dd923f506.jpg c0c61b15426e27464e37ea20b914bf1b323b31025e0c11d6c05f5938265e1a7f.jpg 3a562640175614fe377491f6cd412d79a7ab2c877b5e9ee27b558496caf43dc6.jpg 3a8d85489322e8691c7a151c6fbb1bfc3f2df7f387c6e75cb574fe545e0f31d3.jpg

    Schik de kroepoek op een schotel en verdeel de tartaar erover. Werk af met wasbimayonaise en limoenzeste. Snipper er ook wat nori over.