Eieren , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bak het spek krokant in een hete oven van 170°C.
-
Snij de ijsbergsla fijn.
-
Kook de eieren in 9 min hard. Koel de eieren af in koud water. Pel ze en snij in plakjes.
-
Pel de avocado en snij in blokjes.
-
Snij de roquefort in blokjes.
-
Was de tomaten en snij ze in 4.
-
Stel de salade samen op een bord. Wissel telkens een rijtje af zodat je bord er kleurrijk uitziet.
-
Meng de olijfolie met de balsamicoazijn. Besprenkel de salade op het laatste moment met de vinaigrette.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders