Lamskoteletjes in groene marinade met linzen, pindacrème en aubergine

Lamskoteletjes in groene marinade met linzen, pindacrème en aubergine

Allergenen

Lactose , Melk , Pindanoten , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de lamskroon tussen de beentjes in individuele koteletjes. Kruid met peper en zout.

  2. Gril de lamskoteletjes in een grillpan aan beide zijden tot ze mooi gebakken zijn.

  3. Pel de ui en look. Hou de ui en 1/2 van de look bij voor de linzen.

  4. Doe de kokosmelk, pindakaas, ketjap, 1/2 van de look, gember, sambal, citroensap en bruine suiker in een kookpot en laat zachtjes pruttelen.

  5. Mix de spinazie op het einde door de pindasaus, zet van het vuur en laat afkoelen. Voeg een scheutje water toe als de saus te dik is.

  6. Snipper de ui en de overgebleven look. Stoof de linzen aan met de ui- en looksnippers. Kruid met peper en zout.

  7. Snij de aubergine in stukken, wrijf in met olijfolie, kruid met peper en zout. Gril ze in de grillpan tot ze gaar zijn.

  8. Dresseer de linzen op een bord met het vlees, de aubergines en de saus. Werk af met fijngesneden lente-ui.