Lamskoteletjes in groene marinade met linzen, pindacrème en aubergine

Lactose , Melk , Pindanoten , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de lamskroon tussen de beentjes in individuele koteletjes. Kruid met peper en zout.
-
Gril de lamskoteletjes in een grillpan aan beide zijden tot ze mooi gebakken zijn.
-
Pel de ui en look. Hou de ui en 1/2 van de look bij voor de linzen.
-
Doe de kokosmelk, pindakaas, ketjap, 1/2 van de look, gember, sambal, citroensap en bruine suiker in een kookpot en laat zachtjes pruttelen.
-
Mix de spinazie op het einde door de pindasaus, zet van het vuur en laat afkoelen. Voeg een scheutje water toe als de saus te dik is.
-
Snipper de ui en de overgebleven look. Stoof de linzen aan met de ui- en looksnippers. Kruid met peper en zout.
-
Snij de aubergine in stukken, wrijf in met olijfolie, kruid met peper en zout. Gril ze in de grillpan tot ze gaar zijn.
-
Dresseer de linzen op een bord met het vlees, de aubergines en de saus. Werk af met fijngesneden lente-ui.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven