Mango float
Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de mango’s. Snij 1,5 mango in blokjes van 1 x 1 cm. Snij de overige vruchten in fijne plakjes en daarna in repen van 2 cm breed.
-
Klop de room stijf. Spatel het vanille-extract en de gecondenseerde melk erdoor.
-
Verdeel wat van de room op de bodem van de schaal. Bedek met een laag koekjes. Verdeel ½ van de mangoblokjes erop.
-
Lepel ½ van het roommengsel erover en smeer goed open.
-
Leg een tweede laag koekjes, de overige mangoblokjes en de overige room erop.
-
Schik de mangoreepjes tot een bloem in de room.
-
Verkruimel de overige koekjes erover.
-
Werk af met een blaadje munt.
-
Laat minstens 1 u opstijven in de koelkast en eet koud. Indien gewenst kan je mango float kort invriezen en serveren als een soort ijstaart.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders