Allergenen
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pers het sap uit de citroenen en de limoenen.
-
Snij de overige limoen en citroen in fijne plakjes.
-
Meng in een grote punchbowl de Amaretto met de rietsuikersiroop, de rums en de Ginger Ale.
-
Voeg ijsblokjes, plakjes citrus en de uitgelekte maraschinokersen toe en garneer met muntblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven