Maraschino citruspunch PT20M 12 porties 450 g maraschinokersen 80 ml Boni rietsuikersiroop 250 ml amaretto 125 ml witte rum 250 ml donkere rum 4 citroenen 4 limoenen 1 l koude Ginger Ale 1 bosje munt ijsblokje

Maraschino citruspunch

a125a0865b24f4624ad822086fbf8d490afbb61b2f9285191c55a4a4e2a4c169.jpg

Allergenen

zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Ingrediënten: 3.0 citroenen 3.0 limoenen

    Pers het sap uit de citroenen en de limoenen.

  2. fb8d5d998d29a00c0336b23db99ec6f39450f65f7c61ec5b3533564b57065481.jpg

    Ingrediënten: 1.0 citroenen 1.0 limoenen

    Snij de overige limoen en citroen in fijne plakjes.

  3. 74622d411b944c160fde36d4331eee6b60bbc81811fabe761fe0ba9442cbb5bd.jpg

    Meng in een grote punchbowl de Amaretto met de rietsuikersiroop, de rums en de Ginger Ale.

  4. f33c2e29c6bef8fd3b8a2883fd50ed805791486caadb37538d72168311558360.jpg

    Voeg ijsblokjes, plakjes citrus en de uitgelekte maraschinokersen toe en garneer met muntblaadjes.