Medianoche

Eieren , Gluten , Lactose , Melk , Mosterd en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 230°C.
-
Prik over de hele lengte gaatjes in het vlees met een schilmesje; schik in een ovenschaal bedekt met aluminiumfolie. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Voeg de look bij de olijfolie in een maatbeker en verwarm 45 sec in de microgolf. Roer de komijn, oregano en het sinaasappel- en limoensap erdoor. Giet dit over het vlees en zorg ervoor dat het in de gaatjes terechtkomt. Vouw de folie naar het vlees toe zodat er een gootje saus rondom het vlees ontstaat en de saus niet verspreid is, waardoor ze zou kunnen aanbranden. Rooster tot een kerntemperatuur van 60°C in ± 20 min. Laat volledig afkoelen en snij dan schuin tegen de draad in fijne plakjes.
-
Haal de broodjeshelften uit elkaar, bestrijk de binnenkant van de bovenkant met mayonaise en dek af met een plakje emmentaler. Bestrijk de binnenkant van de onderkant met mosterd.
-
Beleg de onderste helften met augurken, gekookte ham en geroosterde varkenshaas. Dek af met de bovenkant, kaaszijde naar beneden.
-
Bestrijk de bovenkanten met boter, verwarm de panini-grill en druk de broodjes aan.
-
Bak krokant langs de buitenkant en tot de kaas binnenin smeuïg gesmolten is.