Croque Mexicano
Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Beleg ½ van de sneetjes brood met een plak kaas, ham en weer kaas. Leg de rest van het brood er bovenop en bestrijk met boter.
-
Snij de koriander fijn.
-
Pel en pers de look. Snij de avocado doormidden, verwijder de pit en schep het vruchtvlees eruit. Plet met een vork en meng de look en fijngesneden koriander erdoor. Breng op smaak met pilipili, zout en een kneepje limoensap.
-
Bak de croques aan elke kant in 2 à 3 min goudbruin in boter.
-
Bak 2 spiegeleieren. Kruid met peper en zout.
-
Bestrijk de croques met avocado en dek af met een spiegelei.
-
Serveer meteen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders