Meringue van braambessen met hangop, braambessen, slagroom en limoen

Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Klop de room op tot een lobbig, dik vloeibaar geheel.
-
Meng de room met de yoghurt en voeg de helft van de limoenzeste toe.
-
Plet 1/4 van de braambessen met een vork en meng onder de yoghurtroom.
-
Breek de meringue onderaan op het bord. Leg de rest van de braambessen erop en werk af met enkele lepels room.
-
Versier met zeste van limoen en blaadjes munt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven