Mexicaanse ‘agua de horchata’ met kaneel en cayennepeper

Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Mix alle ingrediënten, behalve de rijstdrank, ijsblokjes en munt, gedurende 2 tot 3 min in een blender.
-
Voeg de rijstdrank toe en laat een nachtje trekken.
-
Giet door een fijne zeef.
-
Voeg zeer veel ijs en verse munt toe.
-
Serveer fris.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven