Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Siroop
Ingrediënten: 250.0 ml water 100.0 g fijne suiker 1.0 buisje vanille-aroma
Breng het water aan de kook en los de suiker er al roerend in op. Voeg het vanillearoma en de vanille- en kaneelstok toe, roer en laat afkoelen.
-
Ingrediënten: 2.0 l Boni rijstdrink
Doe de rijstdrink in een grote schenkkan en giet de siroop erbij.
-
Ingrediënten: 0.5 kl kaneelpoeder ijsblokjes
Vul de glazen royaal met ijs en schenk de horchata erover. Werk af met kaneelpoeder.
-
Ingrediënten: kaneelstokjes vanillestokken
Gebruik een kaneelstokje of vanillepeul als roerstaafje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven