Miso ramensoep

Allergenen
Eieren , Gluten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bak de wokgroenten in een pan met een scheut olie. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de bouillon toe en laat opwarmen.
-
Kook de eieren 4 min in kokend water met een scheutje azijn.
-
Pel de eieren en snij in 2, kruid met peper.
-
Snij de puntpaprika in fijne reepjes.
-
Voeg de noedels toe aan de bouillon en kook gaar.
-
Serveer de ramen in een kom en werk af met fijngesneden lente-ui, stukjes puntpaprika en 2 halve eieren per persoon.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders