Rapensoep met zalmballetjes

Selder , Vis , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de ui, rapen en aardappelen en snij ze in stukken.
-
Smelt het klontje boter in een pot en voeg de groenten toe. Stoof de groenten aan en kruid met peper en zout.
-
Bevochtig met 2 l water en de bouillonblokjes. Laat de soep koken tot de groenten gaar zijn.
-
Mix de soep en roer de room erdoor. Kruid met peper en zout.
-
Zalmballetjes:
Pel de sjalot en de look en doe ze samen met de zalm in een blender. Mix tot een glad geheel.
-
Rol balletjes van de vulling en rol ze door het paneermeel.
-
Bak de balletjes in een pan met een klontje boter en voeg ze als afwerking toe aan de soep.