Misosoep met tofu en groenten
Gluten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snij in halve ringen. Snij de paprika in reepjes en de champignons in schijfjes.
-
Verhit de sesamolie in een kookpot. Stoof de ui, paprika en champignons 5 min aan.
-
Voeg het water toe en breng aan de kook. Roer de misopasta los in een beetje warm water en giet bij de soep. Roer goed door.
-
Snij de tofu in blokjes. Doe de tofu en sojascheuten bij de soep en laat nog 5 min zachtjes garen. Breng op smaak met sojasaus.
-
Scheur de norivellen in fijne stukjes en snij de lente-ui in fijne ringetjes.
-
Schep de soep in kommen. Werk af met nori en lente-ui.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders