Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat het granaatappelsap met de kaneelstok en kruidnagel kort koken. Zeef en laat afkoelen.
-
Rol de maraschinokersen door de suiker en prik op een stokje.
-
Vul de glazen met crushed ijs.
-
Voeg per glas 30 ml granaatappelsap, 30 ml Nona Spritz en 125 ml Appletizer toe.
-
Werk af met de maraschinokersen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven