Panna cotta met framboos PT30M 4 porties 4 g gelatine 40 g bloemsuiker 25 cl Boni Selection room (40% 1 stokje vanille 1 zakje frambozencoulis

Panna cotta met framboos

dc8192b6ec852fee247b6fb1fe2d9dc082af8de99a54e80ab1c1ad0240572f3d.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Week de gelatineblaadjes in koud water.

  2. Snij de vanillestok middendoor en haal met een scherp mesje de zaadjes eruit.

  3. Giet de room in een pannetje, voeg de vanillestok en -zaadjes toe en laat koken.

  4. Knijp de gelatineblaadjes goed en laat, al roerend smelten in de warme room. Haal de vanillestok uit de opgewarmde room.

  5. Giet de panna cotta in glaasjes en zet in de koelkast om op te stijven. Je kan dit perfect een dag op voorhand doen.

  6. Werk af met de frambozencoulis, net voor het opdienen.