Panna cotta van bloemkool met gebakken bloemkoolroosjes en currymayonaise

Panna cotta van bloemkool met gebakken bloemkoolroosjes en currymayonaise

Allergenen

Eieren , Lactose , Melk , Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de bloemkool in roosjes. Hou ze apart.

  2. Week de gelatineblaadjes in koud water.

  3. Kook 150 g versneden bloemkool zacht in de melk met peper en zout. Mix alles glad. Voeg de geweekte gelatine toe en verfris met enkele druppels citroensap.

  4. Giet de panna cotta in vormpjes of in een bord. Laat hard worden in de koelkast.

  5. Meng de kurkuma, currypoeder en mayonaise glad.

  6. Bak wat bloemkoolroosjes goudbruin in hete boter. Voeg indien nodig 2 el water toe als de roosjes te snel bruin worden.

  7. Serveer de koude panna cotta met de lauwe gebakken roosjes en de currymayonaise.