Panna cotta van bloemkool met gebakken bloemkoolroosjes en currymayonaise

Eieren , Lactose , Melk , Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de bloemkool in roosjes. Hou ze apart.
-
Week de gelatineblaadjes in koud water.
-
Kook 150 g versneden bloemkool zacht in de melk met peper en zout. Mix alles glad. Voeg de geweekte gelatine toe en verfris met enkele druppels citroensap.
-
Giet de panna cotta in vormpjes of in een bord. Laat hard worden in de koelkast.
-
Meng de kurkuma, currypoeder en mayonaise glad.
-
Bak wat bloemkoolroosjes goudbruin in hete boter. Voeg indien nodig 2 el water toe als de roosjes te snel bruin worden.
-
Serveer de koude panna cotta met de lauwe gebakken roosjes en de currymayonaise.