Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Pel de ui en teentjes look en snipper alles fijn.
-
Verwarm een scheut olijfolie in een grote kookpot.
-
Verkruimel het vlees erin en roerbak bruin.
-
Voeg de ui- en looksnippers toe en laat glazig bakken.
-
Overgiet met tomatenstukjes en passata. Voeg gedroogde kruiden en worcestersaus toe. Verkruimel het bouillonblokje erover en roer stevig door elkaar. Bind de verse kruiden met keukentouw samen en voeg toe.
-
Breng het geheel aan de kook en dek de pot af. Plaats 2 uur in de voorverwarmde oven.
-
Verwijder het kruidentuiltje en schep de spinazie door de hete saus. Breng op smaak met peper en zout.
-
Kook de pasta in 10 minuten beetgaar in licht gezouten water. Giet af en vang wat kookvocht op.
-
Schep de pasta door de saus; voeg zo nodig wat kookvocht toe.
-
Serveer onmiddellijk met parmezaan en mozzarella.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven