Pasta pesto

25Vlees30minPrint
Ingrediënten
  • 400 g Boni Selection spirelli
  • 4 sneden Spar mediterraneo ham
  • verse basilicumblaadjes
  • 20 g verse basilicum (of rucola)
  • 15 g verse koriander
  • 30 g Spar pijnboompitten
  • 7 eetlepels Boni Selection olijfolie
  • 40 g geraspte Parmezaanse kaas
  • 1 lookteentje
Recept

1. Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking. Laat uitlekken en afkoelen.
2. Pesto: doe de ingrediënten voor de pesto in een hoge beker en zet de mixer erin. Mix tot je een gladde emulsie krijgt. Kruid met peper en beetje zout.
3. Meng de pesto onder de pasta.
4. Snij de sneetjes ham in fijne reepjes. Meng onder de pasta.
5. Werk de pasta af met wat fijngesnipperde basilicumblaadjes.

< naar recepten