Penne met peer, pancetta en pompoen
Allergenen
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de peren, verwijder het klokhuis en snij het vruchtvlees in kleine stukjes.
-
Verwarm 1 eetlepel olie in een pan en bak hierin de pancettareepjes. Voeg de uisnippers toe en roerbak tot de ui zacht is.
-
Voeg de boter, salie en pompoen toe. Dek de pan af en laat 5 minuten stoven. Voeg de blokjes peer toe en laat even mee doorwarmen.
-
Kook de pasta beetgaar. Giet ze af en laat uitlekken. Schep door de pompoenmengeling.
-
Werk af met versgemalen zwarte peper en schilfers Parmezaan en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders