Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de peren, verwijder het klokhuis en snij het vruchtvlees in kleine stukjes.
-
Verwarm 1 eetlepel olie in een pan en bak hierin de pancettareepjes. Voeg de uisnippers toe en roerbak tot de ui zacht is.
-
Voeg de boter, salie en pompoen toe. Dek de pan af en laat 5 minuten stoven. Voeg de blokjes peer toe en laat even mee doorwarmen.
-
Kook de pasta beetgaar. Giet ze af en laat uitlekken. Schep door de pompoenmengeling.
-
Werk af met versgemalen zwarte peper en schilfers Parmezaan en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven