Eieren , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verhit wat boter in een pot. Roerbak de witte kool zacht. Kruid met zwarte peper, zout en muskaatnoot. Roer de hamreepjes erdoor.
-
Snipper van de peterselie fijn.
-
Klop de eieren los met de room en peterselie. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Snij het hoedje van de pistolets en hol ze uit.
-
Smeer 1 kl mosterd op de bodem van elke pistolet.
-
Verdeel ½ van de gemalen kaas erover en schep de witte kool erop. Giet het ei-roommengsel erover. Bestrooi met de rest van de gemalen kaas.
-
Zet 15 min in de voorverwarmde oven.
-
Werk af met fijngesnipperde bieslook.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven