Raffaello-ijs

6Zoet15minPrint
Ingredi├źnten
  • 4 dl Boni Selection room 40%
  • 1 blikje gecondenseerde melk met suiker
  • 15 Raffaello-pralines
  • cacaopoeder
Recept
  1. Bedek het cakeblik met plasticfolie.
  2. Steek 9 Raffaello-pralines in de ijskast tot gebruik.
  3. Klop de room op tot een dik, vloeibaar mengsel.
  4. Spatel de gecondenseerde melk erdoor.
  5. Snij de 9 pralines in kleine stukjes en roer door het roommengsel.
  6. Giet de mengeling in het cakeblik en bedek met aluminiumfolie.
  7. Zet minstens 1 nacht in de diepvries.
  8. Haal net voor het opdienen uit de diepvries en snij in rechthoekige stukken.
  9. Leg op een bord, bestrooi met cacaopoeder en werk af met een Raffaellopraline.
< naar recepten