Raffaello-ijs PT15M 6 porties 1 ml gecondenseerde melk met suiker 4 dl Boni Selection room 40% 15 Raffaello-pralines cacaopoeder

Raffaello-ijs

052f9fb87f53827445249ef8e37d5b3fe8e8bafaa4df8bcd4c13f21e1a6c5ed6.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Bedek het cakeblik met plasticfolie.

  2. Steek 9 Raffaello-pralines in de ijskast tot gebruik.

  3. Klop de room op tot een dik, vloeibaar mengsel.

  4. Spatel de gecondenseerde melk erdoor.

  5. Snij de 9 pralines in kleine stukjes en roer door het roommengsel.

  6. Giet de mengeling in het cakeblik en bedek met aluminiumfolie.

  7. Zet minstens 1 nacht in de diepvries.

  8. Haal net voor het opdienen uit de diepvries en snij in rechthoekige stukken.

  9. Leg op een bord, bestrooi met cacaopoeder en werk af met een Raffaellopraline.