Regenboogsalade
PT30M
8 porties
200 g veldsla
Boni olijfolie
limoensap
1 broccoli
15 gele kerstomaatjes
1 bloemkool
3 wortelen
1 bussel radijsjes
3 gekookte rode bieten
Allergenen
Kan allergenen bevatten.
- Maart
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- Groenten
Bloemkool
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rasp de buitenkant van de bloemkool en broccoli met een fijne rasp tot couscous.
-
Snij de radijsjes, rode bietjes en kerstomaatjes in fijne stukken. Rasp de wortels.
-
Meng alle groenten in een kom, dresseer met wat limoensap en olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Doe de salade in een kom. Versier met veldsla.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven