Restjespizza PT30M 2 porties gemengd gehakt restjes gekookte bloemkool basilicum kappertjes reepjes paprika verse peterselie Everyday tomatenpassata geraspte Oude Gouda 1 pizzabodem groene olijf 1 g ui in ringen

Restjespizza

92b3aa591d95b405d40c1cbb154df1716970a94000b1f396b009f44beff27ef2.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Leg de pizzabodem op een ingevette bakplaat.

  2. Strijk de pizzabodem eerst in met de tomatenpassata.

  3. Garneer met het rauwe gehakt, de groene olijven, de gekookte bloemkoolroosjes, paprikareepjes, kappertjes en de uiringen. Werk af met de fijngesnipperde peterselie en basilicum. Bestrooi rijkelijk met de geraspte Oude Gouda.

  4. Bak in een voorverwarmde oven op 250°C gedurende 13 tot 15 minuten.

  5. Haal uit de oven, snij in stukken en serveer onmiddellijk.