Ricottataartjes met framboos
 
                    
                    
                Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Doe de bloem, het ei, de boter, het stevia- en amandelpoeder in een mengkom en kneed tot een stevig vast deeg.Verpak in plasticfolie en laat 1 nacht rusten in de koelkast. 
- 
                    
                    Rol het deeg uit tot ongeveer 3 cm dik op een met bloem bestoven werkblad. Bekleed 8 beboterde en met bloem bestoven vormpjes met het deeg en druk goed aan. Bedek met bakpapier en bakparels en bak 15 minuten blind op 150°C tot de bodem mooi gebakken is. 
- 
                    
                    Meng de ricotta met de verse kaas. Plet enkele frambozen in het mengsel en roer de stevia erdoor. 
- 
                    
                    Vul de taartbodempjes met het ricottamengsel en verdeel de frambozen er over. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                