Rolbiscuit

Rolbiscuit

Allergenen

Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Breek de eieren.

  2. Voeg de suiker en vanillesuiker toe aan de eieren en mix gedurende 10 min tot een schuimige massa (= ruban).

  3. Zeef de zelfrijzende bloem erover en spatel rustig onder de ruban.

  4. Verwarm de oven voor op 160°C hetelucht.

  5. Bedek een ovenplaat met bakpapier.

  6. Giet het deeg over het volledige bakpapier en strijk het plat.

  7. Zet in de voorverwarmde oven en laat bakken gedurende 20 min.

  8. Haal de cake uit de oven.

  9. Leg een propere handdoek op tafel en draai de bakplaat in een vlotte beweging om op de handdoek.

  10. Haal het bakpapier er voorzichtig af.

  11. Bedek ½ van de biscuit met crunchy speculoospasta en ½ met confituur.

  12. Rol de biscuit voorzichtig op met de handdoek. Let op dat hij niet scheurt. Dit gaat best als de biscuit nog warm is.

  13. Besmeer de bovenkant met speculoospasta die je even in de microgolfoven hebt opgewarmd.

  14. Strooi er bresiliennenootjes over en werk af met bloem suiker.

  15. Laat de rolbiscuit afkoelen.

  16. Snij in plakjes en serveer.