Eieren , Vis en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de eieren half hard in 7 à 8 min.
-
Blancheer de boontjes in gezouten kokend water. Spoel de boontjes daarna direct met ijskoud water zodat ze mooi groen blijven.
-
Dressing: giet de olie uit de blikjes tonijn in een potje. Voeg de mosterd en de rode wijnazijn bij de olie. Kruid met peper en zout en meng tot een vinaigrette.
-
Verdeel de sla op een groot bord.
-
Pel de eieren en snij in twee. Verdeel over de salade.
-
Verdeel ook de tonijn en de boontjes over de salade.
-
Snij de tomaten in stukken en schik op de salade.
-
Pel de rode ui en snij in dunne ringen. Verdeel over de salade.
-
Werk de salade af met de olijven en gezouten ansjovisfilets.
-
Besprenkel de salade met de dressing en werk af met een paar blaadjes basilicum.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven