Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de witte asperges en snij het houterige deel onderaan weg. Schil enkel het onderste deel van de groene asperges en snij het droge voetje weg.
-
Blancheer de asperges beetgaar in licht gezouten water. Laat ze uitlekken. Leg ze in een schaal en besprenkel met olijfolie. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Snij de courgettes in de lengte in flinterdunne plakken met de dunschiller of mandoline. Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zeezout.
-
Gril de asperges aan alle zijden in een hete grillpan of op de barbecue. Laat ze afkoelen.
-
Gril de plakken courgette en laat afkoelen. Doe ze samen met de asperges in een schaal.
-
Schep de tomaatjes met marinade erdoor. Breng verder op smaak met peper en zout.
-
Werk af met versgescheurde blaadjes basilicum en zet koel tot gebruik.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven