Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Maak een kruisje in de tomaten, dompel 10 sec onder in kokend water en haal uit het water. Pel ze en snij in stukken.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s en snij in stukken.
-
Verwijder de steelaanzet van de picantinapeper en snij de peper in stukken. Verwijder de zaadjes als je niet van pikant houdt.
-
Pel de look en hak de dille en koriander grof. Doe samen met de rest van de ingrediënten in de blender en mix tot een saus.
-
Voeg 1 kl zout toe en mix nogmaals.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven