Shami kebab (schijven lamsgehakt met linzen)

Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng het gehakt met de linzen.
-
Pel de ui en look. Schil de gember. Snij de ui, look en gember fijn en meng onder het gehakt. Kruid met het komijn-, koriander- en chilipoeder en zout. Voeg het ei toe en kneed tot een mooi geheel.
-
Verdeel het gehakt in ballen en duw ze plat. Bak in maisolie tot ze gaar en krokant zijn.
-
Kruid de yoghurt met peper, zout en korianderpoeder. Serveer apart in een potje.
-
Dresseer de gehaktschijven op een bord, werk af met radijsscheuten en het potje yoghurt. Bestrooi met korianderpoeder.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders