Allergenen
noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat elke soort chocolade apart smelten in een pan op een zacht vuur. Neem van het vuur en voeg nog wat extra chocolade toe. Laat deze smelten in de warme chocolade.
-
Lepel een paar lepels op het bakpapier, maak rondjes en steek een stokje in elke ronde.
-
Verdeel het gedroogd fruit en de noten over de chocolade.
-
Laat opstijven in de koelkast.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven