Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Warm de oven voor op 180°C.
-
Splits het ei en klop het eiwit op.
-
Voeg tijdens het kloppen de suiker, de vanillesuiker, het eigeel en de boter toe aan het eiwit.
-
Zeef de maïzena en het vanillepuddingpoeder boven het eimengsel. Doe dit in kleine porties en roer het telkens met een klopper onder het beslag.
-
Doe het beslag in een koekjespistool of vorm met de hand de gewenste vormen. Leg op een bakplaat met bakpapier.
-
Bak 20 min in de voorverwarmde oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven