Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Maak een dikke pudding zoals in het recept op de verpakking.
-
Schil de appels, snij in kwartjes en verwijder het klokhuis. Karamelliseer de appels in wat boter en suiker met het kaneelpoeder tot ze mooi zacht zijn.
-
Laat de pudding en appels afkoelen.
-
Neem een sneetje knäckebröd en bestrijk met wat pudding. Leg daarop de gebakken appeltjes. Maak zo een dubbele laag.
-
Snij elke tompoes in 2 helften met een scherp gekarteld mes.
-
Serveer op het bord met een beetje verdunde vanillepudding, een gekaramelliseerd appeltje en een takje verse munt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven