Tricolore chocoladebrownie

8Zoet60minPrint
Ingrediënten
  • 200 g fondant chocoladegallets
  • 150 g Spar boter
  • 175 g fijne suiker
  • 1 buisje vanillearoma
  • 3 Spar eieren
  • 75 g Spar patisseriebloem
  • 100 g witte chocolade
  • 100 g melkchocolade
Recept

1. Verwarm de oven voor op 160°C.
2. Smeer de bakvorm in met boter en bekleed met bakpapier.
3. Smelt de chocoladegallets samen met de boter boven een warmwaterbad. Roer door elkaar en laat iets afkoelen.
4. Roer de suiker en het vanillearoma door de lauwe chocolade. Klop de eieren er één voor één door.
5. Zeef de bloem en spatel luchtig door het chocolademengsel.
6. Breek de witte chocolade en de melkchocolade in 1 cm grote stukjes en schep ze door het beslag.
7. Stort het beslag in een cakevorm. Plaats in de voorverwarmde oven en bak gedurende 35 minuten.
8. Laat afkoelen en opstijven in de koelkast.
9. Snij in stukken en serveer.

< naar recepten