Chocoladebrownie met aardbei en boterroom

4d460be5a850008e7df74c217320af5f6b28b1fd7b9cb84a2510b247b464cec0.jpg

Kookgerei

Spuitzak (1)

Allergenen

noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Boterroom

    Ingrediënten: 50.0 g Spar margarine

    Meng de malse boter en margarine met de bloemsuiker in een keukenrobot. Klop tot een gladde mengeling.

  2. Ingrediënten: 20.0 g Boni melk

    Warm de melk op en giet in een fijn straaltje bij de boter.

  3. Laat opkloppen tot het verdubbeld is in volume.

  4. Ingrediënten: rode voedingskleurstof

    Voeg wat rode kleurstof of coulis van rood fruit toe.

  5. Doe in een spuitzak met spuitmondje en bewaar op kamertemperatuur.

  6. Brownie

    Smelt de boter en chocolade samen en roer glad.

  7. Ingrediënten: 1.0 el cacaopoeder

    Meng de bloem met het cacaopoeder.

  8. Ingrediënten: 2.0 Spar eieren

    Klop de eitjes los met de suiker.

  9. Meng de chocolade met het ei en spatel de bloem erdoor.

  10. Giet in een bakvorm voor kleine cakejes en bak gedurende 15 min op 180°C.

  11. Haal de brownies uit de bakvorm en laat afkoelen.

  12. Spoel de aardbeien en verwijder de kroontjes. Laat uitlekken.

  13. Spuit een klein beetje boterroom op elk cakeje en druk er een aardbei in. Zet in de koelkast.

  14. Haal uit de koelkast en spuit toefjes boterroom over de volledige aardbei in de vorm van een boompje.

  15. Ingrediënten: Spar bresiliennenootjes

    Werk af met wat bresiliennenootjes.