Verse chocomelk met slagroom en marshmallows

Verse chocomelk met slagroom en marshmallows

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Klop de slagroom op met de bloemsuiker en giet in een spuitzak met kartelmond. Leg in de koelkast tot gebruik.

  2. Smelt de chocoladecallets au bain-marie of in de microgolf (2 x 30 sec opwarmen op 600 W, tussen 2 opwarmbeurten telkens doorroeren).

  3. Breng de melk al roerend aan de kook.

  4. Roer ½ van de gesmolten chocolade van het vuur erdoor.

  5. Doe de chocolademelk in een hoge kop.

  6. Werk af met slagroom.

  7. Snij de marshmallows in kleine stukjes. Verdeel over de slagroom.

  8. Besprenkel met de overige gesmolten chocolade.

  9. Optioneel: brand de marshmallows lichtjes af met een brander.