Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Dulce de leche: zet het blikje gesuikerde melk in een pan onder water. Breng aan de kook. Laat op een laag vuur rustig verder koken onder deksel gedurende 3 u. Haal uit het water en laat afkoelen.
-
Vulling: meng 75 g dulce de leche met 15 g zachte boter. Verdeel in 4 hoopjes op bakpapier of in een ijsblokjesvorm. Zet minstens 1 u in de diepvries.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Beslag: meng de bloem met het bakpoeder en zout.
-
Klop 90 g boter met de suiker romig in de keukenrobot op middelhoge stand. Voeg 75 g dulce de leche toe en klop kort tot een homogeen beslag. Voeg de eieren er 1 na 1 bij.
-
Zet de stand lager en voeg het droge mengsel toe. Laat rustig kloppen tot een homogeen beslag.
-
Boter de ramequins in en strooi er suiker over. Draai de suiker rond en giet het teveel in de volgende ramequin.
-
Vul de ramequins met het beslag.
-
Steek er een bevroren karamelblokje in en druk iets naar beneden, tot net onder het beslag.
-
Bak goudbruin en gaar in 25 min in de voorverwarmde oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven